Aanleveren van onderdelen

Aanleveren onderdelen:

Als u besluit de onderdelen bij ons in behandeling te geven, zijn er 2 mogelijkheden. De onderdelen persoonlijk brengen of de delen opsturen.

Persoonlijk aanleveren:

Een afspraak maken is niet nodig, u kunt bij ons terecht tijdens onze openingstijden.

Wanneer u de onderdelen bij ons komt brengen nemen wij samen met u de mogelijkheden en uw wensen door. Vervolgens wordt er een vaste prijs afgesproken,  de levertijd wordt ingeschat en alle onderdelen worden per stuk genoteerd. U krijgt vervolgens een kopie van de bovengenoemde notities.

Opsturen:

U kunt er ook voor kiezen de onderdelen op te sturen. Zorg er altijd voor dat u gegevens en telefoonnummer + de eventuele offerte bijgesloten is.  Zodra de onderdelen binnen zijn, nemen wij contact met u op, en worden de mogelijkheden en u wensen doorgesproken, en wordt er een vaste prijs afgesproken.

Voor beide mogelijkheden geldt:

Zorg er altijd voor dat de delen geheel gedemonteerd zijn, lever de producten zo aan zoals ze ook van de fiets/brommer/motor/auto afkomen. Ga A.U.B niet zelf slijpen, lassen of repareren omdat deze behandelingen cruciaal zijn voor het eindresultaat. Tectyl en/of lijmresten verwijderen is daarentegen geen enkel probleem.